Uskoro stiže novo filmsko ostvarenje o Jokeru

Izdavačke kuće Warner Bros i DC potvrdile su da je započet proces kreiranja nove priče o čuvenom neprijatelju Batmana – Jokeru.

Film će biti smešten u Batmanovom univerzumu, a za režisera je odabran nikodrugi do Martin Scorsese. Njemu će se priključiti i scenaristi Todd Phillips i Scott Silver, zaslužni za nastanak filmova “The Hangover” i “8 Mile”.

Jokera su na ekranu prethodno predstavili legendarni Heath Ledger (“The Dark Night”), kao i Jared Leto (“Suicide Squad”).

Međutim, vrlo su male mogućnosti da će Leto igrati glavnu ulogu u novom filmskom ostvarenju. No, za sada je sigurno da će se pojaviti u drugom delu “Suicide Squada”, kao i u spinoffu sa Harley Quinn, a pretpostavlja se da će novog Jokera igrati neko mlađi i potpuno nepoznat.

– Naša ideja je da kreiramo uzbudljiv film, smešten u Gotham Cityju početkom osamdesetih, a ne još jedan u nizu kakvi su današnji o superherojima. Ovaj će više ličiti na ostvarenja kao što su ‘Taxi Driver’, ‘Raging Bull’ i ‘The King Of Comedy’ – otkrio je Mike Fleming.

Da li vam se dopada ova ideja?

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.