SONY NOVITETI: BAD BOYS FOR LIFE OST, LOUIS TOMLINSON, MEGHAN TRAINOR, KODIE SHANE

U bioskope je stigao treći nastavak akcione sage Bad Boys, film Bad Boys For Life (CONfilm), u kome glavne uloge imaju Will Smith i Martin Lawrence.

Film prati podjednako atraktivan muzički album, čiji je izvršani producent, biznismen, umetnik, infleunser i mogul, DJ Khaled.Na soundtracku se pojavljuju The Black eyed Peas, Pitbull, Nicky Jam,ali i sin Willa Smitha, Jaden.

Redosled pesama na albumu: Various Artists – “Bad Boys For Life Soundtrack”
1. “Uptown II” – Meek Mill (feat. Farruko)
2. “Money Fight”- City Girls
3. “RITMO (Bad Boys For Life)” – The Black Eyed Peas X J Balvin
4. “Future Bright” – Rick Ross (feat. Bryson Tiller)
5. “Bad Moves” – DJ Durel (feat. Quavo & Rich The Kid)
6. “Muévelo”- Nicky Jam & Daddy Yankee
7. “Damn I Love Miami”- Pitbull X Lil Jon
8. “The Hottest” – Jaden Smith
9. “Murda She Wrote” – Buju Banton
10. “RITMO (Bad Boys For Life) (Remix)” – The Black Eyed Peas, J Balvin & Jaden Smith

MEGHAN TRAINOR-BLINK
Pred izlazak njenog budućeg albuma, Meghan Trainor objavila je još jednu novu pesmu, “Blink”.Novi album, čiji je naslov “TREAT MYSELF” izaći će 31.januara, a za Billboard magazin, Meghan je otvoreno priznala da je napisala materijal za čak 4 albuma, jer je pokušavala da se prilagodi pravcu koji je zastupljen u muzičkoj industriji u ovom momentu. Ono čime se Meghnan ponosi jeste da je njena muzika radio i family friendly umetnica čiju muziku puštati svuda i uvek. Taj njen kvalitet su prepoznali i članovi Maroon 5, sa kojima Meghan Trainor kreće na turneju po Severnoj Americi, koja počinje u maju.

KODIE SHANE-NO RAP KAP (FEAT.TRIPPIE REDD)
Reperka i pevačica iz Atlante, Džordžija, Kodie Shane, ime je koje u hvalospevima sve češće pominju The New York Times, The New Yorker, Paper magazine, Coomplex, Pitchfor i Fader. Nakon uspešnog debi albuma Young HeartThrob, kao i hita “2 Many” (2019), Kodie Shane je započela ovu godinu numerom “No Rap Kap”, (feat.Trippie Redd), čime je obnovila saradnju sa superstar reperkom Trippie, započetu zajedničkom pesmom iz 2018.godine, “Love & Drugz II”, koja je do sada prikupila preko 20 miliona strimovanja.
Kodie Shane je koncertno vrlo aktivna, do sada je delila stejdž sa Billie Eilish, Juice WRLD, Lil Yachty, Jhene Aiko .
Kodie Shane i Trippie Redd kreću na turneju po Severnoj Americi, koja započinje sutra u Sijetlu.
Spot “No Rap Kap” režirala je Azzie Scott-directed [Wiz Khalifa, Queen Naija).

LOUIS TOMLINSON-WALLS
Louis Tomlinson objavio je novi singl, “Walls” koji će se naći na njegovom iščekivanom,istoimenom debi solo albumu, koji će se pojaviti 31.januara.
“Stihovi pesme inspirisani su mojim stvarnim osećanjem, kada sam se nakon duge turneje sa mojim tadašnjim bendom One Direction, vratio praznoj kući.Dopada mi se indie zvuk koju ova pesma ima, kao i stihovi koji otvaraju i zatvaraju pesmu: ‘Nothing wakes you up like waking up alone’.Pretvaram se da nisam romantik,ali jesam.Na snimanju ove pesme učestvovalo je 25 muzičara, što je bilo posebno uzbudljivo”, objašnjava Louis.

Kao član One Direction, Louis je prodao preko 100 miliona ploča. Njegove pesme prikupile su preko milijardu preslušavanja na raznim muzičkim servisima. Kao solista nagrađen je 2019 Teen Choice nagradom za singl “Two Of Us”, iHeart nagradom za najbolji solo proboj 2018, kao i EMA nagradu za najboljeg irskog i britanskog umetnika 2018. Ima ukupno 60 miliona pratilaca na društvenim mrežama.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.