Chriss Pratt otkriva šta mu se najviše sviđa kod uloge Star-Lorda

Nove avanture “Čuvara galaksije” domaća publika ima prilike da gleda u bioskopima širom zemlje od 4. maja.

“Čuvari galaksije vol. 2” nastavlja se direktno na prethodni super uspešni film. U novom delu Star-Lord i njegovi saborci će morati da se sukobe sa novim protivnicima dok pokušavaju da se održe zajedno, nastojeći da ostanu “Čuvari galaksije”. Njihovo prijateljstvo će biti stavljeno na test kada se pojavi Star-Lordov otac Ego.

A mi smo pričali sa Chrissom o novom nastavku i evo šta nam je sve otkrio.

Da li te je iznenadio neverovatan uspeh prvog filma?

– Mislim da je svako od nas bio pomalo zatečen. Ali znam i da smo se sjajno zabavljali snimajući ga i da smo nekako znali da pravimo nešto posebno.

Šta ti se najviše sviđa kod uloge Star-Lorda?

– To što sam mogao da udenem svoj humor u ulogu. To je nešto što je veoma karakteristično za mene i jedva sam čekao priliku da se pokažem. Kada sam video sebe u filmu Zero Dark Thirty, trebalo mi je vremena da zapravo shvatim za šta sam sve sposoban kao glumac. Od tog trenutka sam želeo neku ulogu koja je istovremeno i akciona i smešna. A lik Star-Lorda je prava uloga za takvu vrstu mešavine.

Gde je Star-Lord u novom filmu?

– `Čuvari galaksije vol. 2` se odigravaju svega nekoliko meseci posle događaja u prvom delu. Stoga, ovo je direktan nastavak priče o grupi probisveta koji štite galaksiju od zla, dok je Star-Lord malo zreliji nego ranije.

Koliko je važna muzika za ovakvu vrstu filma?

– Poslušali smo šta su fanovi imali da nam kažu u vezi sa saundtrakom prvog dela i koliko im se dopao Awesome Mix Volume 1. Naravno, na kraju filma Quill od majke dobija Awesome Mix Volume 2, koji će gledaoci imati prilike da čuju u `Čuvarima galaksije vol. 2`. Ima mnogo sjajnih pesama koje potpomažu da se priča razvije. Nisu tu čisto reda radi.

Kako je bilo ponovo raditi sa ekipom “Čuvara galaksije” i šta Chriss misli o novom filmu pročitajte u novom broju HEJ!-a koji je u prodaji

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.