Demi Lovato ide na terapiju dva puta nedeljno

Demi Lovato je osim po muzici poznata i po otvorenom izjašnjavanju o problemima sa kojima se tokom života susrela, počev od depresije do konzumiranja droge i samopovređivanja.

Tokom proteklog vikenda, Demi je uručena nagrada od strane Brent Shapiro fondacije koja se između ostalog bavi prevencijom droge, a tom prilikom Lovato je razgovarala sa Entertainment Tonight.

– Ponekad pogledam unazad i samo se setim koliko sam srećna što sam uopšte živa. Mnogo mi je drago što sam zajedno sa Mikeom Bayerom osnovala “CAST” centar za rehabilitaciju. To nam je omogućilo da oboje pomažemo onima kojima je pomoć neophodna i drago mi je što sam danas dobro, jer u suprotnom to ne bih mogla da radim. Kako bih nastavila tim putem, trudim se da svakodnevno vežbam i kontaktiram samo one ljude koji mi žele dobro i koji me inspirišu.

Demina iskrenost o sopstvenoj terapiji i pomaganje drugima je od velike važnosti. Ona definitivno razbija stigme kada je u pitanju javno govorenje o mentalnim problemima, tako da ni vi nikako ne treba da ćutite ukoliko imate problem bilo kakve prirode!

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.