Dođite da se družite sa Yasserstainom!

Omiljeni jutjuber Milan Inić poznatiji kao Yasserstain obradovaće sve one koji ga vole novim kalendarom! Yasserstain kalendar za 2019. godinu je ujedno i planer, jer je koncipiran tako da u okviru kalendarijuma postoji prostor za zapisivanje planova, ciljeva, značajnih događaja, ali i podsetnik na datume koji su važni i koje školarci ne bi smeli da zaborave.

Milan Inić Yasserstain odlučio je da sve svoje fanove obraduje stonim kalendarom koji je dizajniran tako da svaki mesec ima posebnu temu, ali i prostor koji svako može da popuni u skladu sa svojim planovima i ciljevima. To svim školarcima omogućava da naprave listu prioriteta, a samim tim i bolju organizaciju tokom cele godine. Kalendar je u boji i moderno je dizajniran. Pored autentičnog sadržaja, obogaćen je ilustracijama sa likom Čibi Milana.

Spremite se za nezaboravnu zabavu i druženje sa omiljenim jutjuberom, jer će u narednom periodu Milan potpisivati kalendar u Vulkan knjižarama širom Srbije, i to na sledećim lokacijama:
14.12. knjižara Vulkan SC Promenada Novi Sad 17h-20h
15.12. knjižara Vulkan UŠČE SHOPPING CENTAR 16h-19h
16.12. knjižara Vulkan AVIV PARK Pančevo 16h-19h
22.12. knjižara Vulkan PLAZA KRAGUJEVAC 17h-20h
23.12. knjižara Vulkan FORUM SHOPPING CENTAR NIŠ 16h-19h

Milan Inić je srpski jutjuber poznat po svom kanalu Yasserstain, na kome ima preko pola miliona sabskrajbera. Već osam godina snima skečeve sa svojom ekipom, a u njihove najpoznatije serijale ubrajaju se Nemoj biti taj lik, Zbog sira i 5 stvari. Rođen je 1994. godine u Novom Sadu, gde trenutno živi i studira na Akademiji umetnosti. Autor je po istoimenom serijalu, objavio knjigu Nemoj Biti Taj L1k u okviru Vulkan izdavaštva.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.