Društvene mreže početkom 2019. godine ostaju bez profila sestara Kardashian i Jenner

Kraj godine se baš primakao i svi sumiraju prethodnu i donose neke odluke vezane za buduću godinu: Ima ih raznih, ali one koje su najviše šokirale svet i nas su odluke sestara klana Kardahian I Jenner da se deaktiviraju sa svih društvenih mreža početkom naredne godine.

“Imali smo neverovatno iskustvo kroz deljenje detalja iz života sa vama, te nam nije bilo lako doneti tešku odluku da ne nastavimo koristiti društvene mreže. Nadamo se da ste u ovom svemu uživali isto koliko smo i mi i jedva čekamo da vidimo šta nas dalje čeka”, napisala je Kim Kardashian na svojoj zvaničnoj internet strani.

Sestre Kardashian i Jenner su aktivirale individualne profile 2015. godine jer su želele da pruže fanovima uvid u njihove živote. Svaka od sestara se fokusirala na nešto drugo, pa je tako Kendall pisala o modi, Kylie je pravila liste pesama i pričala o šminki, Kim je pričala o lepoti, a Khloe je objavljivala stvari vezane za fitness i zdravlje.

“Zauzete smo vođenjem vlastitih poslova, ali i ulogama majki pa mislimo da je sada pravo vreme da nastavimo dalje. Teško je, ali moramo tako”, rekla je Kim.

Foto: E! news

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.