Gigi Hadid pričala otvoreno o bolesti štitne žlezde sa kojom se bori

Gigi Hadid se konstantno nalazi pod budnim okom javnosti i zbog toga je primorana da se suoči sa mnogim kritikama. Dok jedni misle da je debela, drugi smatraju da je previše mršava, a nijedno od navedenog nije tačno. Međutim, Gigi nije ustuknula pod pritiskom niti odlučila da promeni izgled svog tela.

Ona je u skorašnjem intervjuu povodom Victoria’s Secret revije, otkrila da se u toku priprema trudila da ne izgubi još kilograma već se fokusirala na to da ostane snažna. Razlog za to je vid tiroidne bolesti, poznat kao Hašimoto sindrom, koji joj usporava metabolizam i koji može prouzrokovati višak kilograma i depresiju. Gigi je takođe podelila da redovno uzima lekove, koji joj pomažu da reguliše ono od čega boluje, i to već dve godine. Njihov zadatak je da ubrzaju njen metabolizam pa na taj način mogu podstaknuti i prekomerni gubitak kilograma.

Manekenke su konstantno izložene stresu i pritisku da budu mršave, ali Gigi je odavno izjavila kako je oblik njenog tela rezultat igranja odbojke tokom srednje škole, kao i intenzivnog boksa koji sada praktikuje.

U svakom slučaju, pritisak može biti prevelik ponekad, a Gigi ima nešto da kaže i o takvim trenucima:

Bukvalno, vrištanje u jastuk pomaže. Jednom sam imala snimanje na plaži, a mama mi je poručila da vrištim na okean kako bih se oslobodila stresa – rekla je Gigi Hadid.

Ono u šta smo sigurni jeste da je Gigi svakodnevno sve uspešnija i šta god da hejteri govore, niko je ne može uništiti.

Priredila: Milica Stanojević
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.