“Hot Stuff” dobio novu verziju-poslušajte saradnju Donne Summer i Kygoa!

Globalni superstar, producent i DJ, Kyrre Gørvell-Dahll – a.k.a Kygo, poklonio nam je ovog petka osveženu i uzbudljivu verziju “Hot Stuff” Donne Summer. jednog od najvećih disko hitova ikada.

Originalnu verziju “Hot Suff” producirali su Pete Bellotte i Giorgio Moroder, bila je vodeći singl na albumu “Bad Girls”, a za njeno fantastično izvođenje Donna Summer je nagrađena Grammy-jem (u kategoriji “najbolji ženski rock vokal”).

Novu Kygova verzija prati video spot, koga je snimila produkcijska kuća Lighthouse Films, reditelj je Bo Webb, snimatelj Bred Walker, a u spotu igraju glumci iz Netflixove serije “Outer Banks”, Chase Stokes i Madelyn Cline.

Povodom izlaska nove obrade “Hot Stuff”, Kygo je izjavio:
“Donna Summer je jedna od mojih omiljenih umetnica svih vremena. Njen muzički katalog je briljantan a njen glas neuporediv. Velika mi je čast što sam dobio mogućnost da obradim jednu tako unikatnu kompoziciju.”Hot Stuff” je od onih pesama koja mi momentalno stvara dobro raspoloženje i mogu samo da se nadam da će i ova verzija pesme nastaviti da donosi zadovoljstvo i sreću ljudima koji žele da slave legendarnu Donnu Summer”.
Ove godine, Kygo se uhvatio u kreativni koštac sa nekim od najvećih muzičkih numera osamdesetih godina: “Higher Love” sa Whitney Houston , “What’s Love Got To Do With It” sa Tinom Turner I sada “Hot Suff”, sa Donnom Summer.

Ono što je odmah jasno je da pomenutim pesmama nije oduzeo kvalitet koji ih je učinio posebnim i velikim, ali im je doneo moderan zvuk i na taj način ih približio slušaocima koje nisu ni rođeni kada su pomenute kompozicije originalno objavljene.

Tekst: Promo

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.