Kako izgleda Justinovo telo nakon 100 sati tetoviranja?

Kanadsku zvezdu Justina Biebera već dugo mnogobrojni fanovi osuđuju zbog ogromnih tetovaža preko leđa i prsa. Međutim, sudeći prema njegovoj novoj objavi na Instagramu, pevač se ponosi, kako je napisao, umetničkim delima na svom telu.

“Da tetovaže ne bole, svi bi ih imali. Možda ne baš svi. Nakon više od stotinu sati teškog posla na mom telu nisam se pokajao ni za jednu tetovažu. U potpunosti volim umetnost i učinio sam svoje telo platnom. Veoma je zabavno”, napisao je Biebes na Instagramu uz objavu fotografije na kojoj su njegova prsa i ruke u potpunosti ispunjeni tetovažama raznih simbola, životinja, natpisa, datuma…

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pored tetovaža koje je pokazao, Justin ih ima još nekoliko na leđima i nogama. On je počeo pre dve godine da se tetovira i do danas se nije zaustavio. Za većinu crteža na njegovom telu zaslužan je tattoo umetnik Keith McCurdy. Bieber je u oktobru prošle godine čak otkazao jedan koncert kako bi završio tetovažu kod McCurdyja.

Moments in battle

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

“Hvala na poverenju. Više od 26 sati tetoviranja u tri dana je vreme koje sam najviše proveo tetovirajući nekoga u svojoj 13-godišnjoj karijeri. Jak si čoveče”, reči su kojima je McCurdy opisao jednu fotografiju s Bieberom.

Međutim, iako ljubitelji tetovaža imaju reči hvale za Jusovu hrabrost, mnogi su ga osudili jer uništava svoje telo. Bieber se očigledno ne osvrće na komentare i radi sa svojim telom šta god želi.

Izvor: klix.ba

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.