Fanovi kritikuju Leylu Tanlar i poručuju joj da se ugleda na Alinu Boz!

Džansu, lik koji turka glumica Leyla Tanlar glumi u seriji “Paramparčad” se dosta promenio od prve sezone. Dok je na početku ona bila slatka dobra devojčica koja je imala razumevanja za sve, sada je gledamo kako pati zbog ljubavi prema Denizu, a prestala je i da bude umiljata i poslušna. Sa promenom u ponašanju, ova glumica je zbog snimanja pretrpela i fizičku promenu – posvetlela je kosu.

U prvim epizodama smo je gledali kao prirodnu brinetu, a sada je njena kosa gotovo plava, zahvaljujući svetlim pramenovima.

Sve bi to bilo dobro da se ova promena sviđa njenim fanovima. Međutim, neki od njih nisu zadovoljni njenim izgledom, ali ni glumom u ovim novim epizodama. To dokazuje i jedan komentar na njenom Instagramu, sa kojim se složilo i nekoliko ostalih fanova.

 

leyla-tanlar-instagram

Ne pokušavam da budem nepristojna, pre svega… ali zašto ne vratiš svoju staru boju kose? Ili bar da kažeš frizeru da ti bolje ofarba kosu u plavo, deluje nekako pepeljasta. Tvoja kosa je u prvoj sezoni izgledala savršeno, takođe i zdravo. Čini se i da ti je dok glumiš dosadno i da nisi u fazonu za glumu. Mrzim da poredim, ali ugledaj se na Alinu i njenu glumu… ona glumi i dobru i lošu u istoj seriji i uspeva da je neki ljudi mrze, a neki vole. Tvoja gluma je u prvoj sezoni bila više nego fenomenalna, ali sada nije tako. Imaš talenat, povrati ga“, napisao je neko u komentaru.

Da li se vi slažete sa ovim komentarom, napišite nam na Facebooku.

Foto: Print screen/Instagram/leylatanlaar

 

3 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.