Life of Kylie: Novi rijaliti pratiće život najmlađe sestre Kardashian

Kylie Jenner nikako ne želi da zaostaje za svojim sestrama. Pored pojavljivanja u porodičnom rijalitiju Keeping Up With the Kardashians, vođenja uspešne kozmetičke kuće KylieCosmetics, saradnje sa mnogim poznatim modnim brendovima i kreiranja sa sestrom Kendall Jenner, sada je rešila da napravi sopstveni rijaliti koji će se zvati Life of Kylie!

Teško je pratiti ovu zauzetu dvadesetogodišnjakinju i pored svih društvenih mreža, međutim sada će to biti mnogo lakše. Ona je na društvenim mrežama potvrdila spekulacije o novom poslovnom poduhvatu. Sada će kamere snimati svaki trenutak života i Kaylieno balansiranje između vođenja poslova i privatnog života.

– Poslednjih nekoliko godina su bile izuzetne ponajviše zahvaljujući mojim fanovima. Ovaj šou će im omogućiti da me bolje upoznaju i vide na čemu sve zanimljivom radim ovih dana – rekla je Kylie.

Life of Kylie počinje da se emituje na leto, a mlada zvezda je obećala da će otkriti neke baš intimne trenutke iz svog života, kao i bliske ljude, sestru Kendall, najbolju prijateljicu Jordyn Woods, dečka Tygu, sa kojim raskida i miri se.

Mama Kris Jenner najviše se raduje ovoj dokumentarnoj seriji što je na Twitteru i objavila:

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.