Marcus i Martinus nisu očekivali da će utakmica na Zvezdi biti puna iznenađenja!

Marcus i Martinus su prošle nedelje posetili FK Crvena Zvezda i odigrali definitivno najinteresantniju utakmicu do sad, gde su im se pridružili mladifudbaleri i fudbalerke ovog kluba, ali i MMerke i jutjuberi, a nije nedostajala ni vatrena podrška fandoma sa tribina! Kanal Zvezda Kids objavio je i izveštaj i intervju sa ovog događaja koji morate obavezno pogledati!

U nešto više od 12 minuta možete da videte kadrove sa utakmice i mnogo interesantnih detalja, a i MMeri su dobili svoj prostor! Sem toga, Marcus i Martinus razgovarali su sa Anastasijom i rekli nekoliko stvari koje ća jako obradovati fanove. Momci naravno igraju fudbal u skoro svakoj zemlji koju posete, ali ne kriju da je ovo što su doživeli u stadionu Zvezdi najbolje iskustvo do sad!

“Nismo očekivali da će biti ovako u Srbiji”, kaže Marcus pokazujući na stotine MMera u publici, jer u drugim zemljama njih nema na tribinama. “Biće ovo neverovatno, biće jako zabavno. Sad je još više fanova nego pre, biće neverovatno”, dodaje on.

Anastasija ih je pitala ono što želi da čuje svaki MMer – da li će se vratiti opet, a momci su odgovorili,

“Nadamo se da hoćemo, još mnogo puta”, rekao je Marcus, a Martinus dodao: “Da, još jednom!” Uživajte u videu – moramo biti ponosni jer su Zvezda i Srbija postavili standarde, a mi, kao i naši prijtellji sa Famoze, smo srećni što smo mogli da pomognemo u tome!

A kada već dođete na kanal Zvezda Kids obavezno pogledajte video koji je Anastasija uradila sa Anom Lazarević, koju svi znate kao Annu. I naravno znate da Ana trenira fudbal, te je i ona bila na terenu da Marcusom i Martinusom i postigla je sjajan gol.

Izvor: Famoza.net

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.