Marcus i Martinus imaju cool iznenađenja za fanove na turneji, nadamo se da će ih biti i kod nas!

Marcus i Martinus se baš trude da njihova “Moments” turneja bude nešto o čemu će se dugo pričati, a u skladu sa tim je i novo iznenađenje koje nam je u ponedeljak predstavio njihov tim!

Naime, momci sa sobom donose i MMExperience, montažnu prostoriju u kojoj možete igrati, biti snimljeni a onda se taj video pušta tokom koncerta u vašem gradu! To ipak nije sve, pošto se momci ne odvajaju od MM Storea gde se mogu kupiti proizvodi iz njihove kolekcije, pa verujemo da već pravite plan i štedite kako biste sebe počastile nečim iz ovom jedinstvenog šopa!

Najavljuju se i takmičenja u kojima će pobednici dobijati sjajne nagrade, ali tu nije kraj iznenađenjima, jer deo programa još nije otkriven, samo je najavljeno da će biti potpuno besplatno!

Kako je saopšteno, sve ovo za sad važi samo za deo turneje po Skandinaviji ali se mi nadamo da će deo ovih stvari biti dostupan fandomu i na ostatku turneje koji obuhvata zemlje centralne Evrope, uključujući tu i Srbiju, Hrvatsku i sloveniju. Više informacija će uskoro biti dostupno. Nezavisno od ovoga, HEJ! magazin i Famoza sa organizatorom i momcima sprema još neka iznenađenja i nadamo se da ćemo uskoro moći da vas obradujemo divnim novostima!

A do tada vas podsećamo da nabavite karte na vreme, a kako to da učinite pročitajte OVDE!

Izvor: famoza.net

Foto: Sony Music/Menart

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.