Najlepše sećanje na Beograd: Maya Sar objavila live video za singl “Naša ljubav, naša kuća”

Kantautorka, kompozitorka i pevačica Maya Sar, objavila je Live video spot za singl “Naša ljubav, naša kuća”, sa kadrovima koncerta u Beogradu, koji je ova muzičarka sa svojim bendom održala u februaru ove godine.

U okviru svoje turneje “Live in Theatre” Maya Sar je prvi put održala koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama, a zajedno sa svojim timom je odlučila da objavio video kojim će predstaviti čaroliju koncerta o kojem se dugo pričalo. Te koncertne večeri Mayu Sar je ovacijama pozdravilo prepuno “Pozorište na Terazijama” i brojne poznate ličnosti, a neke od njih našle su se i u ovom spotu.

– Sa koncerta u Beogradu nosim najljepše uspomene. Zauvek ću pamtiti to magično veče i fantastične reakcije publike! – kaže Maya Sar.

Jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na letnjoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Nakon regionalne uspešne turneje “Maya Sar – Live in Theatre”, banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvezdama. Maya već duže vreme sa mnogobrojnim saradnicima priprema novi studijski album, a neke od novih pesama publika će premijerno imati priliku da čuje i na koncertu u Banjaluci.  Ulaznice za ovaj izuzetni koncert su u prodaji na www.kupikartu.ba.

Produkciju Live video spota je radila Play Team produkcija iz Banjaluke, sa kojom Maya Sar već duže vreme uspešno sarađuje.

Foto: Dunja Dopsaj

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.