Venčali se Priyanka Chopra i Nick Jonas

Nekadašnja Miss sveta i glumica Priyanka Chopra udala se za 10 godina mlađeg pevača Nicka Jonasa.

Par se venčao u subotu u indijskom gradu Jodhpur u palati Taj Umaid Bhawan, a mlada je nosila predivnu tradicionalnu indijsku venčanicu.

Šarena haljina delo je indijskog brenda Abu Jani Sandeep Khosla koji potpisuje i njen venčani nakit, a mlada je ukrasila i svoje dlanove i stopala tradicionalnim tetovažama od kane.

Srećni mladenci su također na Instagramu objavili galeriju fotki s venčanja te su oboje napisali isti status.

“Najposebnija stvar u našoj vezi je što oboje imamo porodice koje vole i poštuju druge tradicije i kulture. Planiranje venčanja koje spaja obe strane bilo je sjajno iskustvo. Važan deo indijskog venčanja za mlade zove se Mehendi. Mi smo ga prilagodili nama, a rezultat je bilo venčanje o kojem smo oboje sanjali”, napisali su mladenci.

Mehendi je indijski ritual tokom venčanja koji okuplja žene iz mladine i mladoženjine porodice te bliske prijateljice tokom kojeg se mladoj iscrtavaju tetovaže od kane na dlanovima i stopalima, piše People.

Podsetimo, Nick i Priyanka dugogodišnji su prijatelji, a o njihovoj vezi počelo se šuškati u maju ove godine. Nick je nedavno otkrio i kako je zaprosio Priyanku nakon samo par meseci veze, a par je i veridbu proslavio u Indiji.

Čestitamo srećnim mladencima!

Foto: Instagram

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.