ZAYN novim spotom “Let Me” najavljuje drugi solo album

Nakon ogromnog hita “From Dusk Till Down” u kome su SIA & ZAYN udružili svoje glasove, prelazimo u mirnije vode i midtempo melodiju “Let Me”, što je naslov nove numere koju je ZAYN upravo objavio za kuću RCA Records. Producenti novog singla su MakeYouKnowLove i Khaled Rohaim (britanski producentski duo koji je sarađivao sa ZAYNOM na njegovom debi solo singlu “Pillowtalk”), dok je ko-autor pesme sam pevač. “Let Me” je snimljena u studijima Jungle City i Electric Lady Studios u Njujorku.

ZAYN je kreativno osmislio video spot, a svoju viziju je ostvario uz pomoć reditelja i producenta Jose Padilha (Narcos, Robocop), dok mu je podršku na setu pružio priznati karakterni glumac Steven Bauer (Scarface, Breaking Bad).

Video “Let Me” nastavak je prethodnog spota, “Dusk Til Dawn”ft.SIA – nagrađenog za najbolji spot na ranije održanim MTV VMA nagradama 2017.

Pesma “Let Me” deo je priče drugog studijskog albuma kojim će ZAYN zaokružiti kulminaciju njegovih iskustava i inspiracija stečenih u prethodne dve godine, od izlaska njegovog debi albuma Mind Of Mine. Ovaj album doneo mu je prestižnu ulogu u muzičkoj istoriji, jer je sa sinhronizovanim pozicijama na mestu #1 u Britaniji i Americi, postao prvi Britanac kome je to pošlo za rukom.Tokom prošle godine, ovaj mladi umetnik oprobao se u modnom dizajnu, kreirajući za kuće Versace i Giuseppe Zanotti, dok je za svoju besprekornu pojavu nagrađen od strane magazina GQ kao “Muškarac sa najviše stila 2017.”

Foto: NABIL

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.