Žele da izvuku novac po svaku cenu: Biebsove bivše komšije ga optužuju da je rasista

Justin Bieber je zbog gađanja komšijske kuće 2014. godine platio strahovitu cenu, ne samo što je morao da finansira krečenje fasade već i da odradi sate društveno korisnog rada. Međutim, ta priča još uvek nema kraja.

Bračni par Jeffrey i Suzanne Schwartz čija je kuća bila na udaru tražili su od Biebsa milion dolara jer im je on navodno uništio reputaciju kao i da posle svega žive pod stresom. Kako ipak nisu uspeli da proguraju tu priču, oni se sad vraćaju novom, tvrdeći ni manje ni više nego da ih je Biebs vređao na rasnoj osnovi!

Jeffrey je tako pokrenuo tužbu u kojoj kaže da ga je Jus nazivao “Malim Jevrejem” pa da on zapravo mrzi ceo njegov narod zbog čega mu je i gađao kuću. Zločin iz mržnje je nešto za šta se može dobiti ogromna količina novca ali problem je što je Jeffrey prethodno tvrdio da je tako nešto rekao ne Biebs već njegov telohranitelj! Pevačevi advokati veruju da je ovo samo novi dokaz da bivše komšije žele da izvuku novac po svaku cenu i da do novog suđenja neće ni doći!

Izvor: Famoza.net
Foto: Getty images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.